logo navbar

Portfolio

Bekijk mijn digitale portfolio op deze pagina

Mijn portfolio

Flowerbase

Flowerbase B.V.

We hebben deze mooie opdracht mogen aannemen van FlowerBase B.V. met het doel om een unieke en moderne website te bouwen om een mooi visitekaartje af te leveren. We zijn van mening dat dit project goed is afgerond, de website is vele malen mooier geworden dan dat deze eerst was. En is ook nog eens goed vindbaar op Google en andere zoekmachines.

Ventium

Ventium

We hebben deze mooie opdracht mogen aannemen van Ventium met het doel om een unieke en moderne website te bouwen om een mooi visitekaartje af te leveren. We zijn van mening dat dit project goed is afgerond. De klant is hartstikke blij met de nieuwe website! En de website is ook nog eens goed vindbaar op Google en andere zoekmachines.

Verdes Greens

Verdes Greens

We hebben deze mooie opdracht mogen aannemen van Verdes Greens met het doel om een unieke en moderne website te bouwen om een mooi visitekaartje af te leveren. We zijn van mening dat dit project goed is afgerond, de website is vele malen mooier geworden dan dat deze eerst was. En is ook nog eens goed vindbaar op Google en andere zoekmachines.

NodeXS

NodeXS